Grootformaat elektrische off-line vouwmachines.

Diverse modellen grootformaat vouwmachines voor uw plannen / tekeningen zijn direct uit voorraad leverbaar. De elektrische on-line vouwmachines kunnen zowel in de lengte als dwars vouwen. Vaak ook vouwen in één doorgang en altijd voorzien van vouwprogramma's.

Omdat de keuze van een merk of model afhankelijk is van het gebruik en formaat, kunt u het beste even bellen voor een vrijblijvend advies of vul het antwoordformulier in.

Voor het assortiment kunt U onze website www.BouwXP.nl raadplegen. Daar zijn tevens de productbrochures beschikbaar en kunt U de prijslijst downloaden.

Levertijd maximaal   géén verzendkosten  bij orders > € 250,-

!

NeoFold 1100EB

NeoFold 1100E elektrische vouwmachine, 110 cm

NeoFold 1100E: Automatisch en flexible vouwen met hoge betrouwbaarheid en productiviteit, voor plaatsen waar de technische tekeningen vervaardigd worden. Het ontwerp is modern en de structuur optimaal. Geen beperkingen in het formaat van de tekeningen, ongeacht de lengte, alsook standaard DIN formaten. Vouwen op maximaal A0 formaat. Met de KitOnline kan de NeoFold 1100E gekoppeld worden met een grootformaat printer. Vraag ons voor advies voor de mogelijkheden.

Aandrijving Elektrisch, off-line
Vouwrichting Lengte- en dwarsvouw, in twee doorgangen
Vouwbreedte 110 cm
Papier types Mat, satine en glanzend
Papierdiktes 60 - 110 grams
Snelheid 9.6 meter/minuut (8x A0 per minuut)
Afstand tussen de vouwen 21 cm, kruisvouw 29,7 cm
Maximale vouwlengte 250 cm
Standaard Inclusief
Afmetingen in werking (BxDxH) 134 x 100 x 123 cm
Gewicht 72 kg
Garantie 1 jaar