Digitizers / digitaliseren

Grootformaat tekeningen digitaal uittrekken om de m¹, m² of m³ te bepalen?

Uw bedrijf moet veel bouwkundige calculaties maken. Grootformaat tekeningen uittrekken om de m¹, m² of m³ te bepalen is vaak een tijdrovende klus. Maar deze kentallen hebt u wel nodig om een begroting op te stellen. Wat nu als er efficiëntieverbetering behaald kan worden met een softwaretool waarbij u eenvoudig en snel uw eenheden kunt bepalen?

Een digitizer, of elektronisch tekentablet / tekenbord, biedt u vaak de hulpmiddelen die het uittrekken van hoeveelheden vanaf een tekening aanzienlijk kan vereenvoudigen en u zelfs en reële tijdswinst kan opleveren van 80% op alleen al het uittrekwerk! Bij het ‘inprikken’ van een tekening worden de resultaten al meteen weergegeven in stuks, lengte, oppervlakte of kubieke meters. Deze uittrekstaten kunt u uitprinten of exporteren naar b.v. Excel of Word. Hierdoor is de groep gebruikers zeer groot. De daadwerkelijke gebruikers zijn meestal, tekenaars, calculatoren, werkvoorbereiders, constructeurs en materiaalplanners.

BouwXP is o.a. official dealer van de DigiViser, DrawingBoard en Roll-Up van GTCO Calcomp. U kunt deze apparatuur bij ons bestellen of vul het antwoordformulier in.

Levertijd maximaal géén verzendkosten bij orders > € 250,-