hp

HP Premium Instant-dry Satin Photo

Foto's springen van de pagina af. Zwart is dieper en kleuren zijn levendiger en de glans is uniformer dan met de vorige versie. En zoals altijd bent u verzekerd van direct droge, duurzame prints.
Mooie, professionele prints produceren: de verbeterde satijnglans finish biedt een mooiere structuur en een meer uniforme glans dan de vorige versie.
Tijd en geld besparen met prints die direct droog zijn en na het printen onmiddellijk kunnen worden verwerkt en gelamineerd.
Dit FSC®-gecertificeerde papier zorgt voor duurzame prints1. Geweldige resultaten voor grafisch displaymateriaal voor binnen, zowel met HP inkt op kleurstofbasis als op pigmentbasis. Een uitzonderlijke lichtbestendigheid, zowel in etalages3 als buiten direct zonlicht4.
1 Handelsmerk licentiecode FSC-C017543.
2 Recyclebaar via algemeen beschikbare programma's volgens regionale praktijken. In Noord-Amerika en Azië (inclusief Japan) recyclebaar via consumenteninzamelsystemen die geschikt zijn voor gemengd papier (papierrecycling is niet in alle landen beschikbaar); In Europa recyclebaar via dezelfde kanalen als kartonnen drankenverpakkingen.
3 Lichtbestendigheidswaarden voor etalage binnen van HP Image Permanence Lab. HP voorspellingen gebaseerd op testdata onder Xenon-Arc illuminant – berekening gaat uit van 6000 lux/12 uur per dag. Meer informatie is beschikbaar op http://www.hp.com/go/supplies/printpermanence.
4 Lichtbestendigheidswaarden voor binnen, niet in direct zonlicht, achter glas van HP Image Permanence Lab en/of Wilhelm Imaging Research, Inc. op een reeks HP media. Meer informatie is beschikbaar op http://www.hp.com/go/supplies/printpermanence.
!

HP Premium Instant-dry Satin Photo, 260 grs/m², rol 22,8m x 610mm

HP
Q7992A
hp papier

HP Premium Instant-dry Satin Photo, 260 grs/m², rol 30,5m x 914mm

HP
Q7994A
hp papier

HP Premium Instant-dry Satin Photo, 260 grs/m², rol 30,5m x 1067mm

HP
Q7996A
hp papier