hp

HP Everyday Pigment Satin Photo

HP Everyday pigmentinkt satijnglans fotopapier is een kosteneffectief papier dat geoptimaliseerd is voor inkt op pigmentbasis en dat de productiviteit en de winst verhoogt. Dit hoogwaardige satijnglans papier heeft een korte droogtijd en produceert briljante, duurzame afbeeldingen.
Telkens opnieuw geweldige printresultaten. Dit fotopapier heeft een microporeus oppervlak dat zorgt voor een optimale inktabsorptie, een hoge inktdichtheid, kortere droogtijden en briljante kleuren die lang mooi blijven.
Dit fotopapier, dat een uitstekende weergavekwaliteit voor dagelijks gebruik biedt en uw workflow probleemloos laat verlopen, zorgt voor een hoge productiviteit. Door de korte droogtijd kunnen de prints gemakkelijk verwerkt en snel gelamineerd worden.
Dit fotopapier voor dagelijks gebruik is geschikt voor tal van toepassingen, van presentaties tot displays en fotovergrotingen, en zorgt voor een consistente, hoogwaardige fotokwaliteit. Met dit recyclebare1 PEFC-gecertificeerde papier ondersteunt u uw milieudoelen.
1In Noord-Amerika en Azië (inclusief Japan) recyclebaar via consumenteninzamelsystemen die geschikt zijn voor gemengd papier (papierrecycling is niet in alle landen beschikbaar); In Europa recyclebaar via dezelfde kanalen als kartonnen drankenverpakkingen.
!

HP Everyday Pigment Satin Photo, 235 grs/m², rol 30,5m x 610mm

HP
Q8920A
hp papier

HP Everyday Pigment Satin Photo, 235 grs/m², rol 30,5m x 914mm

HP
Q8921A
hp papier

HP Everyday Pigment Satin Photo, 235 grs/m², rol 30,5m x 1067mm

HP
Q8922A
hp papier

HP Everyday Pigment Satin Photo, 235 grs/m², rol 30,5m x 1524mm

HP
Q8923A
hp papier