hp

HP Clear Film

Met deze optisch heldere, recyclebare1 film houdt u uw projecten op koers en geeft u uw werk een professionele uitstraling. U kunt meerdere overlay's en transparanten produceren met een uitstekende lijnkwaliteit en consistente, levendige kleuren.
Deze film van professionele kwaliteit helpt u de beste resultaten te bereiken. U produceert scherpe lijnen en consistente, levendige kleuren met een film die bestand is tegen doorlopen en een uitstekende inkthechting heeft die voorkomt dat de inkt afgeeft of doordrukt
Haal de deadlines voor uw projecten. Met deze optisch heldere film, die compatibel is met een groot aantal HP Designjet printers die werken met originele HP inkt op kleurstof- en pigmentbasis, bent u print na print, rol na rol verzekerd van een hoge, consistente weergavekwaliteit.
Help de milieudoelstellingen van uw bedrijf en uw klanten te halen. HP Heldere film maakt deel uit van het retourprogramma voor HP grootformaat printermedia1, een handig, kosteloos retour- en recyclingprogramma.
1HP biedt een retourprogramma voor HP grootformaat media in Noord-Amerika en Europa, waarmee de meeste HP recyclebare signagemedia kunnen worden geretourneerd, beschikbaarheid varieert. Sommige recyclebare media kunnen worden gerecycled via gangbare recyclingprogramma's. Meer informatie is beschikbaar op: http://www.hp.com/recycle. Afgezien van dit programma zijn voor deze producten momenteel slechts beperkte recyclingmogelijkheden beschikbaar. Klanten dienen voor recycling van deze producten contact op te nemen met lokale recyclingfaciliteiten.
!

HP Clear Film, 174 grs/m², rol 22,9m x 610mm

HP
C3876A

HP Clear Film, 174 grs/m², rol 22,9m x 914mm

HP
C3875A