hp

HP Premium Vivid Color Backlit Film

HP Premium Vivid Colour Backlit Film produceert duurzame backlit-displays met indrukwekkende kleuren en levensechte afbeeldingen – met of zonder achterverlichting. Verhoog de uitvoercapaciteit en verkort de productietijd met deze sneldrogende prints.
Produceer schitterende, haarscherpe afbeeldingen voor elke applicatie. De poreuze coating op de bedrukte voorzijde van deze media verbetert de definitie en zorgt voor een uitstekend kleurcontrast, ook zonder achterverlichting.
Maak indruk op uw klanten met korte doorlooptijden. Deze sneldrogende prints vlekken niet en lopen niet uit. De afwerking van deze stijve, dikke film, die gemakkelijk te verwerken is, niet vouwt of kreukt en stabiel blijft, verloopt probleemloos.
Bied uw klanten een recyclebaar alternatief. Deze film maakt deel uit van het retourprogramma voor HP grootformaat printermedia, een handig, kosteloos retour- en recyclingprogramma.2
1Met originele HP 771 Vivid fotoinkt, HP 91 fotoinkt of HP 83 UV-inkt. Lichtbestendigheid voor binnen (in etalage) van HP Image Permanence Lab op een reeks HP media. HP voorspellingen gebaseerd op testdata onder Xenon-Arc illuminant – berekening gaat uit van 6000 lux/12 uur per dag. Meer informatie is beschikbaar op: http://www.hp.com/go/supplies/printpermanence
2HP retourprogramma voor grootformaat media is niet in alle landen beschikbaar. Recyclingprogramma's zijn niet in alle landen beschikbaar. Kijk op http://www.hp.com/recycle voor meer informatie.
!

HP Premium Vivid Color Backlit Film, 285 grs/m², rol 30,5m x 914mm

HP
Q8747A

HP Premium Vivid Color Backlit Film, 285 grs/m², rol 30,5m x 1067mm

HP
Q8748A

HP Premium Vivid Color Backlit Film, 285 grs/m², rol 30,5m x 1372mm

HP
Q8749A

HP Premium Vivid Color Backlit Film, 285 grs/m², rol 30,5m x 1524mm

HP
Q8750A