Grootformaat lamineer machines

Waarom lamineren?

  • Bescherming tegen krassen, steenslag, UV straling (kleurbescherming) en Floorgraphics
  • Visuele afwerking met lamineerfolie in Mat, Glans Speciale effecten
  • Monteren en plakken van geprinte of gelamineerde beelden op plaatmateriaal
  • Appliceren voor een betere hechting op siliconenpapier

Wilt U lamineren of plastificeren?

  • Lamineren is het enkelzijdig aanbrengen (lijmen) van een kunststof (film) beschermlaag. Deze film is buigzaam en onbreekbaar. Er zijn diverse soorten film leverbaar zoals mat, halfmat, glans, hoogglans en speciale effecten.
    Lamineren heeft als voordeel een lager eigen gewicht en nooit glasbreuk. Bijkomend voordeel is het ontspiegelde karakter, zonder dat de helderheid van de kleuren achteruit gaat. Lamineren van uw papier kan koud of warm, enkel of dubbelzijdig.
  • Plastificeren (encapsuleren) is het tweezijdig aanbrengen van een kunststof film d.m.v. verhitting. Het geplastificeerde product blijft buigzaam, is eventueel op te rollen en is waterdicht. Plastificeren kan alleen op machines die zijn uitgerust met een hete rollers. Ideaal voor wegenkaarten, zeekaarten of bouwtekeningen. Ook kunt u zo placemats laten maken.

De machines in ons assortiment zijn onderverdeeld in de categorieen koud, warm en heet lamineren. U treft deze categorieen in het linker menu aan.

Voor het assortiment kunt U onze website www.BouwXP.nl raadplegen. Daar zijn tevens de productbrochures beschikbaar en kunt U de prijslijst downloaden.

   

Levertijd maximaal   géén verzendkosten  bij orders > € 250,-