Canon imagePROGRAF iPF510 17" A2 plotter

Canon
2158B003
4960999489346
Stuntprijs t/m 30-09-2015.

Canon imagePROGRAF iPF510 17" is een snelle A2 CAD/GIS printer welke in 21 seconden uw A2 tekening in kleur print!

De imagePROGRAF iPF510 maakt gebruik van een 5-kleuren inktsysteem met pigment- en dye en produceert daarmee uitzonderlijk mooie A2-prints (17 inch) met levendige kleuren en een nauwkeurige lijnweergave.

Kenmerken

  • Scherpere, dunnere lijnen en een hoge zwartdichtheid
  • Zuinige modus
  • Prachtige, uiterst consistente afbeeldingen met levendige kleuren
  • Randloos printen
  • Hoge printsnelheden
  • Compatibel met HPGL/2 en HP/RTL
  • PosterArtist Lite-software voor het maken van posters
  • Printplug-in voor MS Office

Ontworpen voor de CAD-, GIS-omgevingen, poster- en interne printmarkt

Uitzonderlijke printkwaliteit
Produceer oogverblindend mooie prints met een resolutie van 24.00 x 1.200 dpi. De iPF510 is uitgerust met een 5-kleuren inktsysteem met pigment- en dye en reproduceert scherpe, fijne lijnen en levendige kleuren. Het inktsysteem zorgt voor een hogere kwaliteit prints, doordat er minder inktuitloop ontstaat en een goede kleurconsistentie wordt bereikt. Hierdoor hebben alle prints, hoe gedetailleerd ook, een ongekende nauwkeurigheid en scherpte.

Uiterst productief
De iPF510 kan op hoge snelheid printen en produceert in de Fast-modus in slechts 21 seconden prachtige A2-prints. Canon’s technologie voor randloos printen maakt u productiever, doordat u niet naderhand nog randen hoeft weg te snijden, zodat u tijd en geld bespaart. Hoewel de iPF510 compact is ontworpen, kent het apparaat vier invoertrajecten voor printmateriaal: een rolinvoer, een cassette en twee handmatige invoervoorzieningen.

Zuinig printen
De iPF510 kan u helpen kosten te besparen met de nieuwe Economy-printmodus waarmee u op hoge snelheid zuinig kunt printen doordat er minder inkt wordt verbruikt.

Eenvoudig in gebruik
Dankzij een scala aan mogelijkheden is de iPF510 heel gebruiksvriendelijk. Het grote, heldere LCD-bedieningspaneel geeft eenvoudig toegang tot geavanceerde functies. De printerdriver kan op uw expertiseniveau worden afgestemd en aan de voorkant van de printer hebt u controle over de print, waarbij u heel gemakkelijk rolpapier en inktcartridges kunt plaatsen.

Ideaal voor specialistische CAD-applicaties
De iPF510 biedt de hoge kwaliteit lijnweergave en de productiviteit die voor specialistisch CAD-gebruik nodig zijn en biedt volledige ondersteuning voor specialistische CAD-bestandsindelingen, HP-GL/2- en HP RTL-bestandsindelingen en wordt geleverd met een HDI-drivers voor Windows.

Maak professionele posters en nog veel meer
Ontwerp zonder enige ervaring professionele posters dankzij de PosterArtist Lite-software van Canon, die met de iPF510 wordt meegeleverd. In vier simpele stappen maakt u professionele posters, banners en affiches met behulp van een verscheidenheid aan templates, royalty-free foto's in hoge resolutie en clipart. Tevens wordt er een printplug-in voor MS Office (Word, Excel en PowerPoint) meegeleverd, zodat u gemakkelijk vanuit uw favoriete applicaties kunt printen. Met Digital Photo Front Access kunt u digitale foto's importeren en bewerken voordat u ze in uw posterontwerpen opneemt.

 Brochure Canon imagePROGRAF iPF 510