Canon imagePROGRAF iPF6400S 24" A1 printer

Canon
8571B003
4960999980522
Stuntprijs t/m 30-09-2015. Inclusief printerstandaard.

De iPF6400S staat voor hoogwaardige A1 (24 inch) prints met hoge snelheid. Flexibele functies en lage kosten

8-kleuren grootformaat printer ontworpen voor de grafische sector. De iPF6400S produceert high-speed, hoogwaardige A1 (24 inch) prints tegen lage kosten. Optionele fotospectraalmeter beschikbaar.

Voordelen

  • 8-kleuren LUCIA EX inkt verschaft u een groot kleurbereik met een uitstekende reproductie van zwartafbeeldingen
  • Ideaal voor de productie, fotografische, ontwerp en tentoonstellingssector
  • 300 ml inkttanks met hoge capaciteit betekent minder vaak bijvullen
  • Een HDD van 250 GB voor het efficiënt printen van complexe taken
  • 'Hot swap' inkttanks
  • Beheer de printkosten en houd het rendement bij met ingebouwde accountinghulpmiddelen
  • Ingebouwde kleurensensor verzekert een consistente en nauwkeurige kleurreproductie
  • Optionele fotospectraalmeter voor geautomatiseerd, uiterst nauwkeurig kleurbeheer
  • Software met een meerwaarde wordt standaard meegeleverd

Meer productinformatie

Uitzonderlijke kwaliteit bij elke print
Door de 8-kleuren LUCIA EX inkt biedt de iPF6400S een uitmuntende printkwaliteit. Fijne details worden gereproduceerd met een nauwkeurigere printregistratie. De geproduceerde prints zijn tevens zeer duurzaam en hebben een goede krasbestendigheid. Omdat Canon het enige bedrijf is dat dezelfde inktset aanbiedt voor alle 8-kleuren formaten, kan dezelfde kwaliteit en kleurdiepte consistent worden behaald met diverse 8-kleuren printers.

Veelzijdig printen
De iPF6400S is voorzien van een reeks functies die uitstekende resultaten garanderen voor verschillende grootformaat prints. Canon's unieke kleurkalibratiefunctie gebruikt een ingebouwde kleurdichtheidssensor om de printuitvoer te optimaliseren in het volledige assortiment grootformaat printers. Een optionele fotospectraalmeter biedt een snelle kleurmeting en een kleurcontrole op een tijdstip dat u bepaalt, waardoor u voor alle taken een handige en strenge kwaliteitscontrole kunt doorvoeren. Al met al is de iPF6400S veelzijdig genoeg voor een hele reeks toepassingen, van het printen van posters tot de productie van hoogwaardige prints op canvas.

Hoge productiviteit... met lage TCO
De iPF6400S is gebouwd om de klus te klaren. De 300 ml inkttank met grote capaciteit betekent dat de inkt minder vaak moet worden vervangen, terwijl 'hot swap' inkttanks het mogelijk maken om de inkt te verwisselen zonder het printproces te onderbreken. Een automatisch e-mailbericht vertelt u wanneer u de inkttank moet verwisselen, printmedia moet vervangen of wanneer een taak klaar is. De nieuwste software wordt gratis meegeleverd, zodat u alle ondersteuning bij de hand hebt voor een hoge productiviteit vanaf de eerste seconde. Met de ingebouwde HDD van 250 GB kunt u grote printtaken gemakkelijk opslaan, terwijl de Gigabit ethernetaansluiting gegevens snel overdraagt, zelfs bij hoge printvolumes.

Software met volledige functionaliteit
De iPF6400S wordt geleverd met een royaal assortiment van de meest recente software. De geïntegreerde printoplossingen voor foto's (print plug-in voor Photoshop), posters (PosterArtist) en MS Office (print plug-in voor Office) en Direct Print & Share voor het rechtstreeks printen van TIFF, JPEG en PDF bestanden, zijn heel eenvoudig te combineren met uw bestaande taken voor superieure prestaties en resultaten.

 Brochure Canon imagePROGRAF iPF6400S