Canon imagePROGRAF iPF685 24" A1 plotter

Canon
8970B003
4960999997643
Stuntprijs t/m 30-09-2015. Inclusief printerstandaard.

Canon imagePROGRAF iPF685 24" is de snelste CAD/GIS printer welke in 24 seconden uw A1 tekening in kleur print! Inclusief 320GB HDD

Canon imagePROGRAF iPF685

Zeer productieve 5-kleurenprinter met vaste schijf van 320 GB. Ideaal voor CAD/GIS en posters.

Combineer kwaliteit en kostenbesparingen met deze 24 inch supersnelle 5-kleurenprinter met 320 GB HDD. Behaal scherpere resultaten op CAD/GIS en posters met nieuwe magenta-inkt, en profiteer van productiviteit zonder downtime dankzij de inkttanks van 300 ml.


Voordelen

 • Met harde schijf continu printen van hoge volumes
 • A1-uitvoer in 25 seconden
 • Ruimtebesparende 24 inch behuizing
 • Betere kwaliteit van CAD-tekeningen en compatibel met HP-GL/2
 • LUCIA 5-kleuren inktsysteem
 • Nieuwe magenta-inkt voor bredere kleurweergave
 • 130 ml / 300 ml hot-swap inkttank
 • Direct Print & Share-software
 • Klaar voor de cloud
 • Vaste schijf van 320 GB
 • Hulpprogramma voor accounting

Hoge productiviteit
Til productiviteit naar een hoger niveau met de Canon iPF685, Canon's nieuwste 5-kleurenprinter. De hogere printsnelheid maakt A1-uitvoer in conceptmodus in 25 seconden mogelijk, terwijl de vaste schijf van 320 GB meer opslagruimte biedt voor gegevens van de printopdracht, inclusief complexe of zware bestanden. Bied gebruikers bovendien hogere efficiëntie, met de nieuwe Direct Print & Share sneltoetsfunctie voor printen. Met dit hulpprogramma kunnen gebruikers zelf snelkoppelingen maken naar de meest-gebruikte printinstellingen, en vervolgens printen door bestanden naar de snelkoppelingen te slepen.


Uitzonderlijke kwaliteit en nauwkeurigheid
Canon's 5-kleuren inktsysteem met dye en pigmentinkten produceert scherpe, dunne lijnen. Precisie is gegarandeerd door een nauwkeurigheid van +/- 0,1% en een minimumlijnbreedte van 0,02 mm. Levendigere kleuren in CAD- en GIS-tekeningen, en rode tekst of foto's van hogere kwaliteit voor posters en POS, dankzij de opnieuw ontwikkelde magenta-inkt van de iPF685, die nu een breder spectrum beslaat dan ooit tevoren.


Meer inkt, minder downtime
De iPF685 ondersteunt continu printen van hoge volumes, met de grote inkttanks van 130 ml/300 ml die, afhankelijk van de gebruiksfrequentie, onderling kunnen worden verwisseld. De TCO (totale eigendomskosten) kan bovendien worden verlaagd dankzij de lagere kostprijs per hoeveelheid inkt. Dankzij de hot-swap inkttanks, die tijdens het printen kunnen worden verwisseld, is continue uitvoer mogelijk, zelfs bij grote oplagen.


Klaar voor de cloud
Verbeter de productiviteit en stroomlijn printworkflows met imagePROGRAF Direct Print & Share, waarmee u zonder aanvullende app een groot aantal bestandsformaten kunt printen. Naast PosterArtist-integratie maakt de oplossing het mogelijk bestanden te uploaden en downloaden om ze direct te delen, en biedt het eenvoudig toegang zelfs vanaf mobiele apparaten. Printen vanaf een iPad wordt ook ondersteund.


Voordelig en efficiënt
Beheer printkosten nog gemakkelijker met de geïntegreerde Status Monitor. De rekenfunctie van de Status Monitor verzamelt takenlogs en berekent automatisch de kosten per opdracht of periode. Er kan een Economy-modus worden geselecteerd waarin minder inkt wordt gebruikt: ideaal voor het printen van conceptdocumenten.


Ruimtebesparend ontwerp
Maak beter gebruik van de ruimte dankzij de gestroomlijnde 24 inch behuizing van de Canon iPF685, waardoor deze het perfecte instapmodel is voor bedrijven die behoefte hebben aan hoge productiviteit uit een printer die weinig ruimte inneemt, of voor bedrijven die gewoon een compacte printer willen.


Gemaakt voor de meest veeleisende werkprocessen
De iPF685 is compatibel met HP-GL/2 en HP-RTL en kan ook palet- en peninstellingen aanpassen voor CAD-werkprocessen. De meegeleverde software omvat een geoptimaliseerd stuurprogramma voor AutoCAD en een plug-in voor Microsoft Office waarmee u rechtstreeks vanuit Word, Excel of PowerPoint kunt printen.

 Brochure Canon imagePROGRAF iPF680 / iPF685