Canon imagePROGRAF iPF610 24" A1 plotter

Canon
2159B003
4960999489292
Stuntprijs t/m 30-09-2015. Inclusief printerstandaard.
  • Beschrijving
  • Specificaties

Canon imagePROGRAF iPF610 24" / A1 is de snelste CAD/GIS printer welke in 33 seconden uw A1 tekening in kleur print!

De multifunctionele Canon imagePROGRAF iPF 610 24" / A1-printer biedt levensechte kleuren, nauwkeurige lijnweergave en onovertroffen prestaties voor al uw CAD/GIS-toepassingen.

Kenmerken

  • Afdrukken van A1-formaat in 33 seconden
  • Naadloze CAD-integratie en HPGL/2- en HP RTL-ondersteuning
  • 1200 dpi voor scherpere, dunnere lijnen en een hoge zwartdichtheid voor het afdrukken van CAD-tekeningen
  • Afdrukken met 5 kleuren voor geweldige afbeeldingen
  • Vier invoertrajecten met automatische overschakeling

Meer informatie

De imagePROGRAF iPF610 is een 24-inch grootformaatprinter (A1-formaat) die uitstekende resultaten biedt; of u nu opvallende afbeeldingen voor uw klanten moet maken of gedetailleerde bouwkundige tekeningen moet weergeven met uw CAD-toepassingen.

Uw bedrijf is verzekerd van een optimale beeldkwaliteit en productiviteit.

De iPF610 is uitgerust met het 5-kleuren inktsysteem van Canon met kleurstof en pigment, en biedt uw bedrijf de allerbeste resultaten. De 1-inch brede printkop van Canon zorgt voor een afdrukresolutie van 1200 dpi bij een druppelgrootte van 4 pl en in totaal maar liefst 15.360 spuitopeningen. Het reagerende inktsysteem met 5 kleuren verbetert de kwaliteit van de afdrukken, doordat het systeem zorgt voor minder uitloop van inkt en voor een goede kleurconsistentie. Hierdoor krijgen alle afdrukken een betere precisie en scherpte, ongeacht de details.

Door de hoge afdruksnelheden (33 seconden voor afdrukken van A1-formaat in de snelle modus) is de iPF610 ideaal voor het snel maken van gedetailleerde bouwkundige tekeningen wanneer die nodig zijn. Het werk hoeft niet meer naar een plaatselijke drukkerij gestuurd te worden.

Ideaal voor specialistische CAD-toepassingen

De iPF610 is ontwikkeld om de nauwkeurige lijnweergave en productiviteit te leveren die nodig is bij het gebruik van specialistische CAD-toepassingen. Na het succes van het vorige model (de iPF600) biedt de iPF610 nu volledige ondersteuning voor specialistische CAD-bestandsindelingen, HP-GL/2- en HP RTL-bestandsindelingen en wordt geleverd met een HDI-stuurprogramma voor Windows. Het geheugen van 256 MB zorgt ervoor dat zelfs de meest complexe bestanden eenvoudig kunnen worden verwerkt.

Veelzijdig en gebruiksvriendelijk

Een LCD-configuratiescherm met grafische beelden zorgt ervoor dat u snel en eenvoudig het apparaat kunt bedienen, zelfs wanneer u nog nooit met een grootformaatprinter hebt gewerkt. Krachtige, maar eenvoudig te gebruiken software loodst u door het afdrukproces. Zo worden zelfs de meest complexe taken heel eenvoudig.

Hoewel de iPF610 een compact ontwerp heeft, is het apparaat voorzien van vier invoertrajecten voor afdrukmateriaal: een rolinvoer, een cassette en twee handmatige invoeren. Bovendien zorgt automatische overschakeling op papierrollen voor extra bedieningsgemak. Bovendien is het dankzij het cassette-invoersysteem mogelijk nieuw afdrukmateriaal te plaatsen voordat het laatst geplaatste vel uit de printer komt. Een nieuw ontwikkelde ventilator zorgt ervoor dat het apparaat ongelooflijk stil is. Het zijn dan ook de afdrukken die de aandacht trekken en niet het lawaai van het apparaat.

 Brochure Canon imagePROGRAF iPF610

Klasse 24" / A1
Inktsoort Reactieve pigment en dyeinkt, 5 kleuren (MBK x 2, BK, C, M, Y)
Maximale afdrukresolutie 2400 x 1200 dpi
Afdruksnelheid A1-rol, kleurenafbeelding
Normaal papier: 0:33 (Fast-CAD)
Gecoat papier: 1:19 (Standard-CAD)
Glanzend fotopapier: 2:44 (standaard - kleurenafbeelding)
Ethernet Type: ingebouwd
Standaard: IEEE 802.3 10base-T; IEEE 802.3u 100base-TX / Auto-Negotiation; IEEE 802.3 x Full Duplex
Geheugen Standaardgeheugen: 256 Mb
Mediabreedte Rol papier: 203 - 610 mm
Losse vellen: 203 - 610 mm
Bijzonderheden Randloos afdrukken