HP Designjet T7100 printerserie

HP Designjet T7100
CQ105A

Overzicht

De HP Designjet T7100 printer combineert voordelig monochroom printen met kleur van hoge kwaliteit en baanbrekende totale gebruikskosten. Lage onderhoudskosten en hoge snelheden met een printer die door zijn modulaire ontwerp gemakkelijk te upgraden is.

Kenmerken


Sneller printen met lage kosten.
Hoge printsnelheid: tot 4 A1-sized prints/minuut met verbeterde HP Double Swath-technologie.
Printen zonder toezicht dankzij een hoge invoer-/uitvoercapaciteit met maximaal 3 rollen, een optionele uitvoereenheid voor 500 prints en HP inktcartridges met hoge capaciteit.
De gehele workflow vereenvoudigen en versnellen: HP Instant Printing Pro1 zonder drivers stroomlijnt printen van begin tot einde.
Tijd en geld besparen in vergelijking met dure LED-prints met een onderhoudsarme HP inkjetprinter.

Eén printer voor al uw kleur- en zwartwitbehoeften.
Monochrome CAD-tekeningen produceren met vergelijkbare kosten als uw huidige LED-prints.
Indruk maken op klanten met scherpe, accurate renderings, professionele foto's en presentaties met het printsysteem met zes inktkleuren, inclusief de HP drie-zwartenset.
Keuze uit een groot aantal HP media voor oplossingen die consistente, hoogwaardige resultaten produceren en uzelf tijd en geld besparen.
Gemakkelijk (2 of 3) rollen toevoegen in het printsysteem met een upgradekit om verschillende media te laden.

Naadloze integratie in elke IT-omgeving.
De printer is moeiteloos te beheren met HP Web Jetadmin en de ingebouwde Gigabit Ethernet netwerkinterface en IPsec en IPv6 zorgen voor een betrouwbare, veilige verbinding.
Printen met een gerust gevoel omdat deze Designjet met originele HP-GL/2 en RTL de meeste CAD-applicaties op tal van besturingssystemen ondersteunt en ook PostScript en PDF ondersteunt1.
Met de ingebouwde job-accountingfunctionaliteit voor het bijhouden en controleren van de kosten beheert u de printkosten effectief.


1HP PostScript/PDF upgradekit is vereist. Moet apart worden aangeschaft.

 Brochure HP Designjet T7100
 <<